×
GadgetsTophistorie

Sonos Ace giver dig en biograf på ørerne

Sonos Ace er endelig officielt lanceret og byder både på aktiv støjdæmpning og et spændende samspil med Sonos egne soundbarer.

Her er den så: Årsagen til alle Sonos-ejeres kvaler de seneste uger. Sonos Ace hovedtelefonerne krævede en gennemgribende opdatering af Sonos app’en, der har skabt kolossale problemer siden lanceringen den 7. maj.

Nu er Ace officielt blevet præsenteret – og Sonos har forhåbentlig efterhånden fået styr på sin software.

Ja, Sonos Ace kobler sig både på Sonos-netværket derhjemme. Og på mobilen via Bluetooth 5.4, når du er ude i verden. Ja, de har aktiv støjdæmpning (ANC) med Aware funktionalitet. De har en batterilevetid på op til 30 timer (med ANC aktiveret). Ja, de koster 3.699 kroner og er dermed dyrere end andre gode hovedtelefoner i klassen. Eksempelvis de fremragende ANC-hovedtelefoner i Sony WH-1000 serien.

Men Sonos Ace kan altså også afspille musik i Lossless Audio, ligesom de kan afspille Spatial Audio. Og så har de yderligere et smart trick, der får dem til at skille sig ud fra konkurrenterne, hvis du har et Sonos-system derhjemme.

En biograf på ørerne

Hovedtelefonerne kobler sig nemlig direkte til en Sonos-soundbar, så surroundlyden fra tv’et kan overføres og afspilles direkte i ørerne. Selv om der kun er en enkelt 40 mm-højttalerenhed i hver kop, formår softwarealgoritmer at give surround-feel i hovedtelefonerne. Sonos kalder det for TrueCinema.

Sonos Ace
Sonos Ace kobler sig direkte til din Sonos-soundbar.

Lyden sendes fra tv’et til hovedtelefonerne ved hjælp af et tryk på en knap på Sonos Ace. Og tilbage igen, hvis det skulle være nødvendigt.

Jeg havde mulighed for at afprøve hovedtelefonerne for et par uger siden, og TrueCinema-effekten er temmelig overbevisende. Glæder mig til at teste om det fungerer lige så overbevisende i eget univers.

En af de intelligente funktioner, der er med til at gøre det overbevisende, er at lydkilden bliver samme sted, selv om du drejer hovedet. Eller forlader sofaen. Lyden vil altid komme fra det sted, soundbaren er placeret. Så vidt jeg ved, er Ace og TrueCinema kompatibel med både Sonos Arc og Sonos Beam, men ikke den mindste af deres soundbarer (Sonos Ray).

Sonos Ace
Som alle andre Sonos-produkter fås Ace i sort eller hvid.

Designet havde vi allerede set. Det er “typisk Sonos” med den såkaldte racetrack-form. En god detalje er, at skumpuderne på kopperne kan skiftes, når de bliver slidte. Puderne sidder fast med magneter.

Batteriet er på 1.060 mAh og det rækker som nævnt til 30 timers afspilning med ANC aktiveret. Sonos Ace lades op via USB-C. En fuld opladning tager tre timer, mens tre minutter i stikket giver tre timers lytning.

Sonos Ace kan købes i både sort og Soft White fra 5. juni 2024 til 3.699 kroner. Vi er naturligvis klar med en anmeldelse af hovedtelefonerne inden da. Den må vi offentliggøre mandag den 3. juni.

Sonos Ace
Skumpuderne på kopperne kan skiftes, når de bliver slidte.
Sonos Ace
Ace kommer i en rejseæske med kabler.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.