×
Apple TV+Tophistorie

Nu kommer filmen om verdens mest vanedannende spil

Apple TV+ har premiere på filmen om spillet Tetris den 31. marts. Traileren kan ses her ...

Hvis du på et tidspunkt har spillet Tetris, så er der næsten garanti for, at du har drømt om faldende brikker. Spillet er et af de mest vanedannende, der nogensinde er produceret. Det er blevet udgivet i et utal af varianter og kopier – og nu kommer også filmen. Den er produceret af Apple TV+ og får premiere den 31. marts.

En historie om et computerspil behøver ikke være kedelig. I dette tilfælde omfatter den en intens rejse, der involverer både USA og Sovjet midt under den kolde krig.

Tetris blev udviklet af den russiske opfinder Aleksej Pazjitnov i 1984. I Tetris følger vi Henk Rogers, spillet af Taron Egerton, og da han opdager spillet, rejser han til Sovjetunionen og slår sig sammen med Pajitnov for at bringe spillet til verden. Men intet går naturligvis som planlagt.

Se traileren til Tetris-filmen.

Tetris blev et kulturelt fænomen, da spillet endelig kom på gaden. Men vidste du, at det i virkeligheden er baseret på et brætspil? Hvis du vil varme op til filmen, kan du starte med en dokumentar om spillet, som er produceret af Gaming Historian. Den er knapt en time lang, men absolut værd at se.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.