Disney+Tophistorie

Nu starter optagelserne til Alien tv-serien

Om alt går som planlagt, kan vi se det første afsnit af Alien tv-serien til næste år.

Under pandemien i december 2020 kunne Disney afsløre planer om Alien tv-serien, baseret på Ridley Scotts mesterværk fra sluthalvfjerserne. Nu er der nyt i sagen, for optagelserne starter nemlig senere i år. Det fortæller John Landgraf, der er chef for kanalen FX, til websitet Deadline.

Bag serien står Noah Hawley, der tidligere har forvandlet Coen-brødrenes Fargo til tv-serie. Når han er færdig med femte sæson af denne, går han i gang med Alien tv-serien.

Serien byder dog hverken på gensyn med Ripley eller andre kendte figurer fra Alien-universet. Altså ud over Xenomorphen selv. Serien vil nemlig foregå inden Ripley overhovedet eksisterer.

“Den foregår på vores planet. Lige omkring slutningen af dette århundrede vi er i nu – så omkring 70 år fra nu,” fortæller Landgraf.

Premieren på Alien tv-serien er endnu ikke fastlagt, men idet optagelserne begynder i løbet af foråret, må vi forvente, den er klar til næste år.

Ny film på vej også

Der er også en ny Alien-biograffilm på vej. Den har arbejdstitlen Alien: Romulus og også disse optagelser skulle starte i år. Nærmere bestemt til februar.

Filmen skal instrueres af Fede Álvarez, der tidligere har lavet Don’t Breathe og Evil Dead. Ridley Scott, der instruerede den allerførste Alien-film, er med som producer.

Ifølge rygterne vil hovedrollen blive spillet af Cailee Spaeny, som man husker fra bl.a. Mare of Easttown.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.