×
DRTVStreamingTophistorie

Nu vil DRTV kræve login

Fra den 30. september 2024 bliver det obligatorisk at oprette login på DRTV, hvis du vil dykke ned i stationens indhold.

Det er snart slut med at se indhold på DRTV uden login. Fra den 30. september 2024 bliver det obligatorisk at logge ind på DRTV, hvis du vil se programmer fra arkivet. Kun flowkanalerne kan fortsat ses uden at oprette sig som bruger.

– Hvis DR også skal være relevant for danskerne i fremtiden, er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os. For at vi kan lykkes med det, kræver det en konstant fornyelse af både DR’s platforme og indhold, og her spiller login til DRTV en stor rolle. Det gør DRTV bedre og mere relevant for den enkelte, når man logger ind, siger Lasse Bastkjær Jensen, der er direktør for Strategi & Brugere i DR.

 Ambitionen er, at alle danskere skal have et relevant DRTV-tilbud, der lever op til deres forventninger til både indhold og funktionalitet.

– Når man logger ind, får man sin egen forside til DRTV. Der vil både være indhold, alle danskere kan være fælles om, og så vil der være indhold, der er mere relevant for den enkelte. Uanset om man ser DR-indhold på en tablet, tv eller mobil, siger Lasse Bastkjær Jensen.

Mulighed for at være anonym

Anbefalingerne på DRTV er baseret på, hvad brugeren tidligere har set og ikke på personlige oplysninger. DR beder om et navn og en e-mailadresse. Navnet kan være fiktivt, hvis man ikke ønsker at bruge eget navn. På den måde kan man være fuldt ud anonym, hvis man ønsker det.

Obligatorisk login bliver gradvist indfaset på tværs af tablet, smart-tv, computer og mobil og altså ikke alle platforme på én gang. Brugere, der ikke ønsker at logge ind, kan fortsat se DR’s flowkanaler på DRTV og på traditionelt tv uden at logge ind.

DR oplyser, at der allerede er oprettet 1,2 millioner logins og at tallet stiger uge for uge. Et DR-login kan bruges til DRTV og til alle DR’s øvrige digitale tilbud som DR LYD, børneapps, dr.dk med videre.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.