×
GadgetsTophistorie

Ny Chromecast kommer tidligst til Danmark næste sommer

Dårligt nyt, hvis du går og venter på Chromecast with Android TV. Den kommer tidligst til Danmark til juni næste år, fortæller Google.

Den nye Chromecast med Google TV var en af de mere interessante nyheder under Googles event i den forgangne uge, men den kom ikke til salg i Danmark. Og vi kommer åbenbart til at vente rigtig længe på den, fortæller svenske Teknikveckan.

Michela Turner, der er Senior Director for Google Smart Home Ecosystem, fortæller på Twitter, at den nye Chromecast først kommer til Sverige i anden bølge, der er i juni 2021. Altså om otte måneder. Og så er det ikke engang sikkert, at Danmark er med i anden bølge.

Tværtimod er Google tilbageholdende med at sende den på markedet, fordi den som udgangspunkt kræver et samarbejde med indholdsleverandørererne – tv og streamingtjenester – hvis den skal fungere optimalt.

Chromecast med Google TV sælges lige nu kun i USA, men fra 15. oktober kan den også købes i Tyskland, England, Frankrig, Irland, Italien, Spanien, Canada og Australien. Anden bølge inkluderer altså også Sverige, men om Danmark er med, er fortsat usikkert. Google har endnu ikke offentliggjort hvilke lande bølge 2 inkluderer.

Ud over den nye Chromecast lancerede Google to nye Pixel-telefoner og den nye Nest Audio-højttaler under ugens event. Det er kun Nest Audio-højttaleren, der kommer til Danmark i første omgang.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.