TeknologiTophistorie

Ny Facebook Feeds-funktion gør det let at sortere i tidslinien

Meta viderefører populær Instagram-forbedring med Facebook Feeds, der nu er kommet bredt ud i app'en.

Er du træt af alt det tilsyneladende tilfældige indhold, der fylder tidslinien på Facebook? Så er der godt nyt. Med den seneste opdatering af app’en har Meta nemlig introduceret Facebook Feeds, der gør det muligt at sortere i det indhold, der vises.

Feeds er dukket op som et nyt ikon i bunden af skærmen. Kan du ikke umiddelbart se den, kan den tilgås fra ‘Menu’-knappen, hvor den ligger sammen med Begivenheder, Spil, Reels, m.m.

Fra Facebook Feeds kan man vælge mellem at se indhold fra:

  • Alle
  • Favoritter
  • Venner
  • Grupper
  • Sider

Der er altså ikke noget “foreslået indhold”, Marketplace-emner eller andre forstyrrende elementer.

Facebook Feeds
Således ser Feeds ud på en iPhone (foto: Facebook).

Samtidig er startskærmen nu omdøbt til ‘Startside’ og det er stadig den, der vises, når app’en åbnes. Det er desværre ikke muligt at sætte hverken Feeds eller en af de sorterede lister som åbningsskærm.

Feeds-funktionen er stort set identisk med den, der blev tidligere er blevet lanceret på Instagram. Her kan man vælge mellem at se alle indlæg eller bare dem fra personer, man følger. I kronologisk rækkefølge. Til gengæld vises der nu langt flere “anbefalet indhold” på startiden. Det samme vil nok ske med Facebook Feeds.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.