Gadgets

Ny iMac fordobler hastigheden

Spritnye iMac-modeller har samme design som tidligere, men har fået hurtigere processorer, mere lagerplads og bedre grafik.

Apple vil virkelig ikke forurene det budskab, de har klar til mandagens It’s show time-event. Igår lancerede de nye iPad-modeller og i dag er turen kommet til iMac. Der er kommet to helt nye modeller.

Den 21,5 tommer store iMac har nu som udgangspunkt en 8-generation quadcore-processor, men kan udstyres med en sixcore-processor, der ifølge Apple giver en 60 procents hastighedsforøgelse. Den 27 tommer store iMac er til gengæld blevet forbedret med niende generations 6-core og 8-core processorer, der skulle give 2,4 gange hurtigere hastighed.

De to nye iMac-modeller.

På 21,5 tommer modellen kan der tilkøbes Radeon Pro Vega 20 grafik, der ifølge Apples marketingstrompeter giver hele 80 procents hurtigere hastighed end på forrige model. Og 27 tommer modellen kan opgraderes med et Radeon Pro Vega 48, der fordobler grafikhastigheden.

Begge modeller kan bestilles fra og med i dag. Priserne starter ved 11.499 kroner for 21,5 tommer 4K-modellen og 15.999 kroner for 27 tommer 5K-modellen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.