×
ElbilerTophistorie

Ny ladeoperatør med store planer gør sin entre

Hollandske PowerGo har netop åbnet sine første ladestandere herhjemme, men har store planer for fremtiden.

Der er kommet en ny ladeoperatør til Danmark. I det nye parkeringshus Cronhammar i Vejle har PowerGo implementeret 40 ladepunkter.  I løbet af de næste to år vil PowerGo opsætte mere end 1.500 ladepunkter i Danmark.

Men ambitionerne stopper ikke her.  I forbindelse med åbningen udtaler Ivo van Dam, teknologidirektør i PowerGo:

– Vores ambition er at blive en af de vigtigste ladeoperatører i Europa, og derfor er vi stolte over at have etableret vores første projekt i Danmark. I den kommende tid vil flere ladepunkter opsættes rundt i hele Danmark.

PowerGo er datterselskab af PowerField, som er en hollandsk virksomhed, der har forpligtet sig til en bæredygtig fremtid drevet på solenergi. Derfor leverer selskabets ladepunkter også udelukkende grøn energi.

Og netop den egenskab var udslaggivende for, at selskabet blev valgt i Vejle. I forbindelse med byggeriet har det været vigtigt for kommunen, at projektet skulle være bæredygtigt. 

PowerGo
22 kW-ladepunkterne fra PowerGo i det nye parkeringshus i Vejle.

Ud over de 40 ladepunkter i Vejle, har operatøren planlagt yderligere 138 ladepunkter i 2023, nemlig:

  • Gladsaxe Kommune: 54 AC ladestandere (22 kW) og én lynladestation med fire ladeudtag (400 kW).
  • Vejen Kommune: 84 AC ladestandere (22 kW).

Ladeoperatøren samarbejder med danske Spirii og benytter Spiriis ladeplatform til at administrere, monitorere og analysere ladenetværket.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.