Fremtidens HjemTophistorie

Ny ledningsfri støvsuger fra LG tømmer sig selv

Ny støvsuger kan både klare nullermænd, vaske gulv og tømmes automatisk mens den lader op. Men du skal selv tømme ladestationen.

LG’s nye ledningsfrie støvsuger, der har fået det besværlige navn LG CordZero ThinQ A9 Kompressor+, gør livet en lille smule nemmere. Opladerstation er nemlig udrustet med et system, der automatisk tømmer støvsugeren mens den lader op. Man skal dog selv tømme opladerstationen engang imellem; træerne vokser ikke ind i himlen.

“Når CordZero ThinQ A9 Kompressor + er anbragt i stativet, suges indholdet i skraldespandbeholderen automatisk ind i ladestationen og samles i en påsat støvpose. Når tømningsprocessen er afsluttet, fortsætter støvsugeren med at genoplade, mens den er monteret i ladestationen,” skriver LG i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyses desværre ikke, hvor mange nullermænd støvsugeren kan indeholde, før den skal tømmes over i ladestationen. Men der er forhåbentlig også mulighed for at tømme støvsugeren manuelt, hvis man er i gang med den helt store rengøring.

Ud over at tage sig af nullermændene, kan ladestationen – der i øvrigt betjenes via et trykfølsomt panel – også huse tilbehøret til CordZero ThinQ A9 Kompressor+. Det tæller blandt andet et hoved, der kan vaske gulve, men det sælges som ekstraudstyr.

– CordZero ThinQ A9 Kompressor + og den banebrydende ladestation tager renhed og bekvemmelighed til nye højder. Løsningen er en del af LGs løbende mission om at beskytte forbrugere og deres familier ved at gøre hjemmet mere hygiejnisk, siger Lyu Jae-cheol, præsident for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Den nye støvsuger præsenteres under CES 2021, der starter den 11. januar. Det er ikke oplyst, om banditten kommer til Danmark – og der er heller ikke sat prislap på støvsugeren.

Du kan læse alle vores anmeldelser af støvsugere – ledningsfrie, robotter og poseløse – lige her ….

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.