Gadgets

Ny Sonos Move helt i hvid

Den transportable Sonos Move er ankommet i en helt kridhvid udgave – og har samtidig fået en softwareopdatering, så batteriet holder længere.

Højttalere fra Sonos fås altid i enten sort eller hvid, men Sonos Move fra sidste år var en besynderlig undtagelse. Det bliver der rettet op på nu, hvor Sonos sender en kridhvid variant på gaden som et alternativ til den sorte model.

Samtidig har en nylig softwareopdatering givet den transportable højttaler en times ekstra batterilevetid, fortæller Sonos. Batterilevetiden er nu på 11 timer, loves det. Når man afspiller indendørs, kan man genoplade blot ved at placere Move på opladningsfoden.

Sonos Move er bygget, så den fungerer både udendørs uden kabler og som en multirumshøjttaler indenfor, sammen med resten af Sonos-opsætningen. Den har både Bluetooth (til turen) og wifi-forbindelse.

“Move har en overraskende dyb bas og et kraftfuldt, bredt lydbillede der let spiller altanen, terrassen eller havebordet op,” fortæller Sonos. Vores [noget mere uvildige] anmeldelse af højttaleren kan læses her.

Den hvide farve hedder Lunar White og den hvide Sonos kan forudbestilles hos firmaet. Prisen er den samme, som for den sorte variant, nemlig 2.999 kroner. Den sendes afsted 7. juli, hvorfor vi også forventer at den rammer butikkerne deromkring.

Her er flere billeder fra Sonos:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.