fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Ny Tesla Model S er en superkonsol på fire hjul

Med en ydelse på 10 teraflops kan underholdningssystemet i den nye Tesla Model S konkurrere mod PlayStation 5 og Xbox Series X.

Det er ikke bare interiør og rattet, der har en overhaling i den nye Tesla Model S, der blev præsenteret tidligere i dag. Selskabet hævder, at bilens underholdningssystem nu er så muskuløst, at det kan konkurrere mod de nye superkonsoller PlayStation 5 og Xbox Series X.

Det kan lade sig gøre, takket være en ydelse på svimlende 10 teraflops. Det samme som PlayStation 5 (10,28 teraflops, red.). Xbox Series X har, til sammenligning, 12 teraflops. Hvis Tesla hentyder til ren GPU-ydelse og ikke overdriver, spekulerer The Verge, kan det betyde, at man vil kunne spille titler som The Witcher 3, mens man venter på, at den bedre halvdel får ordnet sine ærinder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det er ikke helt utopi. Netop The Witcher pryder skærmen på mange af billederne af den nye Model S – og så sent som 22 januar spurgte Elon Musk på Twitter, om man havde lyst til at spille The Witcher-spillet på Tesla?

Der kan i øvrigt ikke alene spilles på frontskærmen, men også fra skærmen på bagsædet. Og systemet understøtter trådløse spilcontrollers.

Du kan se Teslas påstande med egne øjne, hvis du hopper ind i shoppen, klikker dig frem til “3. Interiør” og klikker “Vis detaljer”. Her er et skærmbillede (klik for større):

Tesla Model S

OM The Witcher 3 så kommer i en udgave til Tesla er en helt anden snak. I det hele taget er der, som The Verge konkluderer, mange spørgsmål, der presser sig på. Hvem laver eksempelvis GPU’en? Det kommer der nok svar på indenfor de næste dage.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button