fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Endelig opdateret: Her er den nye Tesla Model S

Endelig er Teslas mest ikoniske bil blevet opgraderet - og Model S har fået en grundig overhaling, med en rækkevidde på over 800 km og en helt ny kabine

I går skete det, der har været forudset i månedsvis; Tesla kom endelig med en opdateret udgave af deres luksus-sedan, Model S. På forhånd var der sluppet video ud af den nye bil – men det skulle vise sig, da Elon Musk endelig afslørede bilen, at den største overraskelse var indvendigt. Det er nemlig i kabinen, at den nye Model S har fået den største overhaling.

Et alternativt rat

Især det nye rat har været ganske omdiskuteret siden lanceringen – og det er da også et betragteligt redesign af selve konceptet rat, den nye Tesla byder på – det er tydeligt inspireret af sciencefiction film. Hvordan det fungerer i praksis må vi vente med at se til bilerne rammer Danmark senere på året. (Vi anmelder selvfølgelig den nye bil her på sitet så snart vi får fat i den – abonnér eventuelt på vores YouTube kanal her.)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere skærme

Der er også blevet plads til et nyt design af instrumentbrættet i den nye model; skærmen er blevet større og har fået en mere prominent plads – den ligner nu mere de nyere Model 3 og Model Y. Derudover er der også blevet tilføjet en skærm til bagsædet der, så vidt kan bedømmes, har nogenlunde samme muligheder som den ved forsæderne – minus naturligvis funktioner der kun skal være tilgængelig for føreren af bilen.

Små udvendige ændringer – men vanvittig ydelse

Udvendigt er det stadig tydeligt, at der er tale om en Model S – bilen er raffineret over årene, og den nye opdatering følger den trend. Der er dog et par ændringer på konfigurationerne når det kommer til kræfter og batteri. Den nye Plaid+ er i stand til at accellere fra 0 til 100 på under to sekunder. Det gør den til den ultimativt hurtigste masseproducerede bil nogensinde.

Samtidig er rækkevidden på Plaid+ modellen helt oppe over 800 km – hvilket også er mere end almindeligt imponerende.

Produktionen af den nye version af Model S starter i første kvartal, sagde Elon Musk. Men hvornår præcis, vides endnu ikke – ligesom det er usikkert, hvornår de første biler ruller ud på vejen. Det er dog muligt at bestille bilen allerede nu.

Der er flere billeder af den nye bil herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button