×
Amazon PrimeStreamingTophistorie

Ny trailer til Ringenes Herre, Magtringene – sæson 2

Den kommende sæson af Magtringene har premiere til august

Amazon Primes storserie Magtringene (læs om ringenes historie på Wikipedia her) er på vej til at lande med sæson 2 i slutningen af august – nærmere bestemt d. 29. I den nye sæson viser ondskabens ansigt sig for alvor – Sauron, spillet af australske Charlie Vickers er ved at etablere sig som en magtfaktor i Middle Earth samler langsomt allierede omkring sig og skabe de ringe der skal sikre ham herredømmet over både mennesker, elvere og dværge. Det er naturligvis op til en relativt lille gruppe helte at forsøge at få stoppet planerne, så vi får også gensyn med Galadriel, Elrond, Prins Durin IV, Arondir og Celebrimbor.

Kampen om tronen

Amazon Prime levede indtil for blot et par år siden en ret stille tilværelse – men Netflix’ succes fik dem, ligesom flere andre store tech-virksomheder, til at sætte fart i produktionerne af egne serier. For nylig har vi set den enormt velproducerede Fallout, men før det kom altså satsningen over dem alle, for Amazon havde købt rettighederne til at producere Lord of the Rings indhold af Tolkien boet. Dermed havde de for alvor en mulig konkurrent til HBO’s Game of Thrones, som dog med House of the Dragon prequellen ikke har kunnet holde helt fast i succesen. HBO serien er dog også planlagt til at komme med en sæson to af House of the Dragon meget snart (se traileren her) og i hvert fald før Magtringene.

Magtringene – en succes for Prime

Magtringene var en fornuftig succes for Amazon, og en af de “mest sete” egenproduktioner på tjenesten ifølge dem selv. Det kan selvfølgelig betyde mange ting, men i hvert fald har Amazon altså valgt at smide yderligere milliarder i produktionen af sæson 2 og er også gået igang med produktionen af Sæson 3.

Der er planlagt i alt 5 sæsoner af serien, der udgives ugentligt – og altså med start 29. august.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.