×
Amazon PrimeTophistorie

Rings of Power sprængte alle rekorder

Hele 25 millioner streamere så med, da Ringenes Herre-forløberen Rings of Power fik premiere på Amazon Prime fredag.

Der er kamp i fantasy-land i disse uger. Lige som det var tilfældet med House of the Dragon på HBO Max forleden, har Rings of Power slået alle rekorder på Amazon Prime. Aldrig har så mange set med på en premiere på første dag, oplyser Amazon i en pressemeddelelse.

– Det er på sin vis passende, at Tolkiens fortællinger, som er blandt de mest populære nogensinde, og dem, som mange regner for den rigtige oprindelse til fantasy-genren, har ført os til dette stolte øjeblik, siger Jennifer Salke, direktør for Amazons produktionsselskab, Amazon Studios.

Hele 25 millioner så med, da de to første afsnit af Rings of Power fik premiere fredag.

HBO Max har ikke oplyst, hvor mange der så med, da House of the Dragon blev tilgængelig. Men de fortæller dog, at 9,9 millioner så med i USA alene. Herhjemme meddeles det blot, at serien har haft “det største publikum for en ny serie- eller filmlancering på HBO Max/HBO Nordic i Danmark”.

Ligesom Ringenes Herre tager Rings of Power udgangspunkt i Midgård. Men denne serie foregår flere tusinde år før begivenhederne i filmtrilogien og Hobbitten-filmene.

I de fremtrædende roller ses Morfydd Clark som Galadriel, Robert Aramayo som Elrond og Charles Edwards som Celebrimbor. 

Der kommer nyt afsnit hver fredag de næste seks uger. Første sæson består af otte afsnit.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.