Gadgets

Ny video viser alle tre iPhone 11 modeller

En Youtuber har fået fingrene i dummy-udgaver af de tre nye iPhone 11 modeller, der alle er udstyret med den nye "kameraterning".

Der er knapt to måneder til Tim Cook går på scenen og præsenterer årets iPhone 11-modeller. Men allerede nu kan vi angiveligt få et smugkig, takket være Youtuberen Marques Brownlee, der har fået fingre i dummy-udgaver af både iPhone 11, iPhone 11 Max og iPhone 11R. Videoen kan ses ovenfor.

I videoen er der naturligt nok fokus på den nye terninglignende kameraopsætning, der nu huser tre linser – i hvert fald på iPhone 11 og 11 Max. Den nye, tredje linse forventes at være en ultra-vidvinkel, der kan tage billeder med meget bredere synsvinkel.

Videoen viser også, at iPhone 11R får samme “kameraterning” som storebrødrene og i øvrigt bliver udstyret med endnu en linse. Det vil være første gang at Apples billigste iPhone får to linser.

Tidligere har der været rygter om, at iPhone 11, eller XI, vil understøtte omvendt trådløs opladning, så QI-enheder som eksempelvis de nye AirPods kan oplades ved at placere dem på bagsiden af iPhone. Der har også gået rygter om at Apple vil droppe 3D Touch funktionen.

Apple forventes at lancere sine nye iPhone modeller til september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.