×
Gadgets

iPhone 11 får kærestefunktion til musik

Nyt rygte hævder, at iPhone 11 vil kunne sende musik til to Bluetooth-enheder på samme tid – perfekt til at lytte til musik sammen med kæresten.

Nye rygter fra en leverandør af komponenter hævder, at Apple vil give den kommende iPhone 11 mulighed for at streame musik trådløst til to hovedtelefoner på samme tid. Det vil betyde, at to mennesker vil kunne høre musik fra den samme telefon. 

Allerede nu kan iPhone håndtere flere Bluetooth-enheder på samme tid, eksempelvis AirPods og Apple Watch, men der kan kun komme lyd ud af den ene enhed.  

Det er det japanske medie Macotakara der bringer historien og i deres eksempel citeres en mulighed for at koble iPhone til en bil og et sæt hovedtelefoner, så man kan sende GPS-instruktioner til bilens højttalersystem mens man lytter til musik på et sæt hovedtelefoner.

Dual Bluetooth Audio understøttes allerede af en række Android-telefoner fra både Huawei og Samsung. Det er en officiel feature i Bluetooth 5.0-standarden, hvilket betyder, at Apple teoretisk vil kunne aktivere funktionen i flere nuværende modeller via en simpel softwareopdatering. Nemlig iPhone 8, iPhone X, iPhone XR og iPhone XS der alle har Bluetooth 5.0.

Tidligere har det været rygter om, at iPhone 11 vil være udstyret med omvendt trådløs opladning, så det bliver muligt at oplade eksempelvis AirPods-hovedtelefonerne trådløst ved at lægge dem på bagsiden af iPhone.

iPhone 11-serien forventes at blive lanceret ved et event til september, men allerede i starten af juni vil Apple give en smagsprøve på iOS 13 under World Wide Developers Conference.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.