×
Gadgets

Nye billeder af Samsung Galaxy S8 lækket

Samsung arbejder for tiden hårdt for at gøre klar til lanceringen af deres næste flagskib, Samsung Galaxy S8, der bliver lanceret på et stort event d. 29 marts i London og New York. Men, som sædvanligt fristes man til at sige, er stort set alt om den nye telefon ved at være sluppet ud, og nye billeder kommer til hver uge. Denne uge ingen undtagelse.

Nu også i hvid

De nyeste billeder, der kommer via androidheadlines.com, er af den hvide udgave af telefonen, og eftersom de ligner stort set alt hvad vi tidligere har set, må vi gå ud fra at dette er Galaxy S8, og at det også bliver præcis sådan telefonen kommer til at se ud.

Galaxy S8
Skærmen på S8 bliver helt enormt stor.

Buet alle steder

Ikke bare er skærmen buet i siderne som vi også har set på de seneste to Galaxy telefoner, S6 og S7 – den har også afrundede hjørner på selve skærmen, ligesom vi i øvrigt så på LG’s G6 som blev lanceret på Mobile World Congress i Barcelona i forrige uge.

Masser af sensorer

Som du kan se på billedet her er der masser af sensorer øverst på den nye telefon. Den ene er kameraet, og der er formentlig også en lyssensor og måske flash så du virkelig kan tage lækre selfies. Der er dog endnu ingen helt sikre forlydender om, hvad de mange sensorer er, så det er rene gætterier.

Den ultimative telefon?

Som vi tidligere har skrevet kan du roligt begynde at finde den store tegnebog frem for Samsungs telefon, for den bliver ikke billig. Til gengæld kan du helt sikkert også forvente at Samsung har pakket telefonen med stort set alt, hvad hjertet kan begære af den nyeste teknologi. Du kan læse vores overblik her.

iNPUT er med til eventet når Galaxy S8 lanceres. Giv vores Facebook et like og få besked når vi har nyt om både Galaxy S8 og alle de andre spændende produkter der bliver lanceret i år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.