fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Apple lancerer nyt Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE (opdateret)

Apple Watch Series 6 hedder Apples nye smartwatch - og selv om det ikke er revolutionerende, er der alligevel en del forbedringer.

Rygterne om et nyt Apple Watch holdt i store træk vand – Apple har netop lanceret deres nye Watch. Det er sket ved et rent virtuelt event streamet fra Cupertino. Apple Watch Series 6 får nye farver – blandt andet blå og Product Red. Derudover er Apple også klar med en version af Apple Watch kaldet Apple Watch SE, der er en noget billigere udgave.

Ny sensor måler iltindhold i blodet

Den største opgradering i det Series 6 er, at uret nu kan måle ilten i blodet. Urets følere kan på 15 sekunder tage en måling og se på iltprocenten i dit blod. Uret vil selv lave periodiske målinger som du kan tilgå fra din app på telefonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hurtigere end tidligere – og masser af små opgraderinger

Den nye S6 processor, der er hjernen i Apple Watch Series 6 er, ifølge Apple, 20% hurtigere end den tidligere generation. På trods af dette skulle urets batterilevetid være den samme.

Der er også en hel bunke nye urskiver – og flere nye urremme. Der er også en helt ny type rem, kaldet Sololoop, hvor der ikke er spænder.

Apple Watch Series 6 til hele familien

En ny funktion gør, at du vil kunne sætte flere forskellige ure op med en enkelt iPhone. Du kan for eksempel sætte ure op til mindre børn, der måske ikke skal have en telefon, eller til ældre der kan bruge uret som fald-alarm og til at overvåge deres helbred.

Apple Watch SE er tydeligvis også beregnet til netop de samme målgrupper. Uret er en nedskaleret version af Series 6 med en lidt ældre processor, men mange af de samme features.

Series 6 (GPS) fås fra 3.299 kroner, og Series 6 (GPS + Cellular) fås fra 4.099 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Apple Watch SE (GPS) fås fra 2.299 kroner, og Apple Watch SE (GPS + Cellular) fås fra 2.699 kroner.

Back to top button