×
GadgetsTophistorie

Nyt Sonos | Ikea Symfonisk produkt på vej

Både Sonos og Ikea meddeler på de sociale medier, at der er et nyt Symfonisk-produkt på vej. Men kke, hvad det er ...

Det er knapt to år siden at de første og hidtil eneste Sonos | Ikea Symfonisk-højttalere kom i handelen, og dengang blev det lovet, at der var mere på vej. Det lader til, at tidspunktet endelig nærmer sig. Ikke alene har Ikea søgt om godkendelse til et nyt produkt med Sonos-brugerflade hos FCC, de to firmaer teaser også nyt Symfonisk-produkt på de sociale medier.

Det vides ikke hvilket produkt der er tale om, men ifølge en illustration fra ansøgningen kobler den sig, naturligvis, til wifi-netværket. Den kan også tilsluttes direkte til en router med netværkskabel. Altså standard Sonos.

Reddit har der gået rygter om en ny Sonos | Ikea Symfonisk bordlampe, der muligvis skal afløse den eksisterende (som du kan læse vores anmeldelse af lige her). I en anden tråd håbes der på, at det bliver enten en billigere subwoofer eller en trådløs og transportabel højttaler a la Sonos Move eller Sonos Roam.

Her er opslaget fra Instagram, der er lagt ind som en Historie på den internationale Ikea-konto (klik på logoet, så afspilles videoen).

Both Sonos and IKEA are teasing about new Symfonisk products on Instagram from r/sonos

At der ansøges om godkendelse hos FCC tyder på, at produktet nærmer sig lancering. Sonos har desværre ansøgt om, at både manual og produktbilleder holdes hemmelige indtil videre, men du kan læse dokumenterne igennem for spor lige her. Produktet går under betegnelsen Ikea FHO-E1913.

Sonos | Ikea Symfonisk
En illustration fra ansøgningen.

Senere i dag udløber NDA på Sonos Roam og de første anmeldelser kommer på nettet – naturligvis også her på iNPUT.

Hvad kunne du tænke dig blev det næste Sonos | Ikea Symfonisk produkt? Giv din mening til kende i kommentarsporet nedenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.