×
Gadgets

Oculus: Glem virtual reality på Mac

Hvis du er Mac-bruger og har set frem til at dykke ned i Oculus’ virtual reality-verden, står du til en slem skuffelse. Oculus understøtter ikke Mac-computere og det vil de heller ikke komme til i nær fremtid – hvis nogensinde. Det gjorde Oculus VR-grundlæggeren Palmer Luckey klart i et interview med ShackNews.

“Det er i virkeligheden op til Apple. Hvis de lancerer en god computer, så vil vi overveje det,” sagde Palmer Luckey.

Udfordringen er grafikydelsen på Mac-computere, der simpelthen ikke er god nok.

“Det handler om at Apple ikke prioriterer grafikydelsen nok. Du kan købe en MacBook Pro-topmodel for 6.000 dollars med AMD FirePro D700-grafik, men det er stadig ikke nok til at opfylde vores anbefalede specifikationer,” forklarede Luckey.

Oprindeligt havde Oculus understøttelse for Mac-computere, men udviklingen blev lukket ned sidste forår med den begrundelse, at Oculus ville fokusere på at skabe en high-end oplevelse til Windows-brugere.

Oculus Rift vr-brillerne, der er ejet af Facebook, kan forudbestilles nu og sættes til salg i løbet af juli måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.