×
GadgetsTophistorie

Officelle fotos af OnePlus 9’erne lækket

Med mindre end to uger til den officielle lancering, er billeder af både OnePlus 9 og Pro-modellerne lækket. Se dem her.

Med mindre end to uger til den offcielle præsentation af OnePlus 9 -serien, er det lykkes for sitet WinFuture at få fingre i både billeder og detaljer om to af telefonerne, nemlig OnePlus 9 og 9 Pro. Billederne viser blandt andet, at de begge er udrustet med et Hasselblad-branded kamera. Pro-udgaven har dog en ekstra linse, der ikke findes på basismodellen.

OnePlus har allerede afsløret, at mindst en af modellerne vil være udrustet med Sonys nye IMX789-sensor, men det vides ikke om det gælder både den almindelige og Pro-udgaven. Billederne afslører til gengæld, at OnePlus holder fast i de buede skærmkanter på Pro-modellen, mens den almindelige er “flad”. Begge modeller har punch-hole i skærmens øverste venstre hjørne, hvor selfie-kameraet kigger frem.

Billederne giver også et indblik i farvevalget. Ud over en lækker matsort udgave, fås Pro’en i mørkegrøn (billedet nedenfor) og sølv. Den almindelige OnePlus 9 fås i sort, sølv, lilla og så en blå (billedet nedenfor) der angiveligt har en form for gradient-effekt. Billeder af samtlige farvevarianter kan ses hos WinFuture.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro (Foto: WinFuture)

OnePlus 9
OnePlus 9 (foto: WinFuture)

Ifølge rygterne har kineserne også en tredje telefon på vej, nemlig OnePlus 9R, der bliver en billigere udgave med mere blodfattig bestykning. Den findes der dog endnu ingen billeder af. Det lovede OnePlus Watch forventes også at blive præsenteret på eventet, der finder sted den 23. marts.

Her er de forventede specs på de to telefoner.

OnePlus 9OnePlus 9 Pro
Skærm6,5 tommer (120 Hz)6,7 tommer (120 Hz)
ChipsetSnapdragon 888Snapdragon 888
Lagerplads128 eller 256 gigabyte256 gigabyte
KameraTre linser: 48 MP + 50 MP + 2 MPFire linser: 64 MP + 16 MP + 48 MP + 5 MP
Batteri4.500 mAh4.500 mAh
OpladningFast Charging 65WFast Charging 65W
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.