GadgetsTophistorie

Officielt: Samsung Galaxy S21 lander 14. januar

Samsung har nu inviteret til Unpacked-event, hvor Galaxy S21 og andre produkter vises frem. Det kommer til at ske den 14, januar.

Det er nu bekræftet fra Samsung selv, at det næste Unpacked-event holdes den 14. januar. Her vil koreanerne naturligvis vise deres seneste flagskib frem – nemlig Samsung Galaxy S21. Men følges traditionerne, er der mere i vente; muligvis Tile-kopien Samsung AirTag, som vi kunne fortælle om i starten af december.

På invitationen kalder Samsung den nye topmodel for “Everyday Epic” med det, der kan opfattes som en henvisning til Galaxy S-seriens brede appel hos forbrugerne. Der er naturligvis ingen informationer om selve telefonen, men vi har en god fornemmelse af, hvad der er i vente og har samlet alle rygterne i denne artikel.

Det forventes, at der kommer tre udgaver af Galaxy S21’eren, nemlig S21, S21+ og S21 Ultra. De får nyt design, en “flad” skærm og vil angiveligt blive billigere end sidste års S20’ere.

Ud over telefonerne kan vi (sandsynligvis) se frem til nyt tilbehør også. Der gættes på, at der kommer nye true wireless-hovedtelefoner i form af Galaxy Buds Pro (læs anmeldelse af Galaxy Buds Live her). De nye hovedtelefoner bliver de dyreste i Samsungs line-up, men har til gengæld aktiv støjdæmpning.

Interessant bliver det, om Samsung også præsenterer de rygtede AirTags og således overhaler Apple indenom. Både Samsung og Apple rygtes nemlig at barsle med egne udgaver af Tile-tagget (læs vores anmeldelse her) der hjælper nøgler, tasker og andet løsøre med at blive lokaliseret via telefonen.

Her er videoen, som Samsung har sendt ud i forbindelse med invitationen:

Eventet vil – i coronaens tegn – være åben for alle, men her på iNPUT vil du naturligvis kunne læse de væsentlige nyheder fra eventet, hvis du ikke vil bruge en time eller to på at se det selv.

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.