fbpx

 

 

 

 

Apple TV+

Oktober-nyhederne på Apple TV+

Apple er klar med både Bruce Springsteen-dokumentar og ny Sofia Coppola-film i oktober måned. Her er en oversigt over alle nyhederne.

Apple TV+ er måske ikke den mest energiske af streamingtjenesterne, men noget sker der da. Tjenesten har i dag afsløret, at dokumentarfilmen Bruce Springsteen’s Letter To You får eksklusiv premiere på Apple TV+ den 23. oktober. Den udsendes i forbindelse med bossens nye album, der udkommer samme dag.

Ud over at give et unikt indblik bag scenerne under optagelsen af det nye album, er det også første gang i 35 år, at Bruge Springsteen optager live sammen med legendariske E Street Band. Der er udsendt en teaser for dokumentaren, som kan ses her:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Instruktøren Sofia Coppolas On The Rocks fik premiere i biograferne i sidste uge, men med lidt tålmodighed kan du også se filmen hjemme i sofaen. Den lander eksklusivt på Apple TV+ den 23. oktober. Hovedrollen er besat af Bill Murray og sidst han og Coppola arbejdede sammen – i filmen Lost In Translation – kastede det en Oscar af sig.

On The Rocks er en komedie om en mor i New York (spillet af  Rashida Jones) der undrer sig over, hvor hendes angiveligt altid travle mand bruger sin tid. Hendes playboy-far (Bill Murray) foreslår, at de følger manden for at se, hvad der sker. Her er traileren:

Herunder den komplette liste af nye titler i oktober måned på Apple TV+:

TITELPREMIERE
Tiny World2. oktober
Ghostwriter (sæson 2)9. oktober
Helpsters (sæson 2)16. oktober
On The Rocks23. oktober
Bruce Springsteen’s Letter To You23. oktober

I øvrigt er det nu meddelt, at optagelserne til anden sæson af den populære serie Morning Show med bl.a. Jennifer Aniston er startet op igen. På grund af COVID-19 blev der kun optaget to afsnit inden det hele blev udsat. Det vides ikke, hvornår sæsonen får premiere.

Det er også værd at se frem til animerede serie Wolfwalkers, der er baseret på en bogserie af forfatteren Isaac Asimov. Den får premiere i starten af 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button