GadgetsTophistorie

OnePlus 10T: Her er design og kameradetaljer

OnePlus 10T får hverken alert slider eller Hasselblad-kameraer. Det er ofret til fordel for blandt andet endnu hurtigere opladning.

OnePlus har fået en behagelig vane med at dryppe detaljer om sine nye produkter inden lanceringen. Således har de seneste dage også budt på informationer om den kommende topmodel, OnePlus 10T, der officielt præsenteres de 3. august.

Ikke alene har OnePlus afsløret designet på forhånd, billederne kan ses her på siden, de har også givet informationer om kameraets bestykning. Og modsat OnePlus 10 Pro, så er der ikke et Hasselblad-logo i sigte.

Men mest kontroversielt er det nok, at OnePlus har valgt at udelade den såkaldte alert slider, der ellers har været fast bestanddel på alle T-modellerne siden OnePlus 3T. Pete Lau har skrevet et helt blogindlæg, hvor han forklarer hvorfor, men det korte af det lange er som følger:

Knappen er simpelthen blevet ofret, for at skabe plads til andre teknologier som er højt ønsket af OnePlus-communitiet. Helt konkret større batteri, hurtigere opladning og bedre antennesignal.

OnePlus 10T
OnePlus 10T fås i Moonstone Black og Jade Green.

10T fås i to farver med forskellig finish. Moonstone Black har en ru og mat struktur på bagsiden, mens Jade Green får en glat og glossy finish.

OnePlus fortæller ikke præcis hvor stort batteriet i 10T’eren er, men Lau nævner, at det uden ændringerne ikke ville kunne blive større end 4.500 mAh. Så batteriet er altså større end det. 10 Pro har et batteri på 5.000 mAh – med plads til alert slider.

De nævner heller ikke hvor hurtigt OnePlus 10T kan lades op, bare at det er væsentligt hurtigere. OnePlus 10 Pro kunne lades med 80 watt, men rygterne siger, at 10T vil kunne lades med hæsblæsende 150 watt.

Dette billede er, ifølge OnePlus, taget med 10T’eren.

Kameraer uden Hasselblad

Et andet sted, der er skåret, er på kameraet. Eller rettere på samarbejdet med Hasselblad. Det er tilsyneladende gjort for at spare penge, så 10T kan prissættes lidt lavere.

OnePlus har dog allerede bekræftet, at hovedkameraet vil være baseret på en 50-megapixel Sony IMX766 sensor med en størrelse på 1/1,56 tommer. Dermed er den teknisk bedre end 48-megapixel kameraet i 10 Pro. Den vil understøtte 10-bit farver og den flankeres af et ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 119,9° og et makrokamera.

Endnu et billede, der er skudt med 10T.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.