Gadgets

OnePlus 6 bliver vandtæt

OnePlus har lavet en afslørende opdatering på deres Twitter-konto.

Med mindre OnePlus har en alvorlig syg form for humor, så kan vi vist roligt regne (pun intended, red.) med, at den kommende OnePlus 6 bliver vandtæt. På OnePlus officielle Twitter-konto, har de givet os et hint, der ikke er til at misforstå – se nedenfor. OnePlus 6 som er den nye topmodel, rygtes at blive lanceret så tidligt som 5. maj.


Og det er faktisk den første OnePlus-telefon, der bliver beskyttet mod vand. IP67-certificeringen, der garanterer at telefonen kan holde støv og vandstænk ude, har været standard i topmodellerne fra alle de øvrige producenter i lang tid. Her har OnePlus i den grad haltet bagefter.

Flere rygter …

I midten af marts slap der billeder ud, der viste, at OnePlus 6 får et “notch” i toppen af skærmen, som iPhone X og Huawei P20. Visse kilder hævder, at den vil få en 6,2 tommer stor skærm i 1080p-opløsning. Vil du læse om alle rygterne, så følg linket her:

OnePlus 6: Her er alt det, vi ved

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.