×
Gadgets

OnePlus har her til aften lanceret OnePlus 6

OnePlus 6 er en ansigtsgenkendende lækkerbidsken pakket ind i glas – og den hurtigste telefon, OnePlus nogensinde har produceret.

Kinesiske OnePlus har, ved et arrangement i København i aften, hevet klædet af deres nye flagskib, OnePlus 6, der måske ikke byder på de store overraskelser, men alligevel imponerer med sit lækre design, sin muskelkraft og sin relativt lave pris.

Kolossal skærm i 19:9-format

Fysisk er OnePlus 6 ikke større end OnePlus 5T, men skærmen er blevet større, nemlig 6,28 tommer. Der er tale om en AMOLED-skærm i 19:9-format (2280 x 1080p) og helt som ventet har OnePlus fulgt en række andre producenter og integreret en “notch” i skærmen til kamera og sensorer. Både skærmen og bagsiden er fremstillet af Corning Gorilla Glass 5 .

Bag skærmen gemmer flagskibet på den splinternye Qualcomm Snapdragon 845 processor og grafikkortet Adreno 630, og sammen giver de to komponenter, ifølge pressematerialet, en forbedret ydeevne på 30 procent sammenlignet med OnePlus 5T. Samtidig er den 10 procent mere energieffektiv, hævdes det. 6’eren er også udrustet med gavmilde 8 gigabyte RAM.

Ansigtsgenkendelse

Rygterne om ansigtsgenkendelse talte sandt, idet OnePlus har erstattet navigationsknappen med Face Unlock, hvilket både giver mere skærm til brugerne samt et renere udtryk. Men det er ikke noget OnePlus råber højt om, så teknologien er sandsynligvis ikke lige så avanceret som på iPhone X eller Samsung Galaxy S9. Det må vores kommende test vise.

Optisk billedstabilisering

Det nye OnePlus dobbeltkamera indeholder et 16 megapixel primært kamera, samt et 20 megapixel sekundært kamera. Det primære kamera er udstyret med en f/1.7 blænde, der med en 19 procent større sensor og optisk billedstabilisering burde give gode skud uanset lysforhold. Samtidig introducerer OnePlus med den nye telefon Super Slow Motion, der kan optage High-Definition video, hvor hvert billede står skarpt og detaljeret. Ligesom på Sonys seneste Xperia XZ – og i modsætning til Samsung Galaxy S9 – optages slow-motion i fuldfed 1080p.

Kamerasoftwaren er også blevet begavet med en portrætfunktion, der ved hjælp af kunstig intelligens kan anvende og justere dybdeskarphed (bokeh, red.).

Nul trådløs opladning

OnePlus’ brugere kan forsat nyde godt af OnePlus’ Fast Charge, der er en af de hurtigste opladningsteknologier på markedet. En halv times opladning giver OnePlus 6 strøm nok til at holde i en hel dag. Til gengæld må de, stadig, undvære trådløs opladning.

OnePlus 6 kan fås med 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagerplads og kan købes fra den 23. maj online på oneplus.com/dk eller hos OnePlus’ partnere Telia, Telenor, 3 og YouSee.

Priserne for OnePlus 6 starter fra 3.899 DKK (64 GB), 4.399 DKK (128 GB) og 4.699 DKK (265 GB).

Herunder flere billeder af krabaten (klik for større udgaver):

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.