fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

OnePlus frigiver OxygenOS 12

Din OnePlus 9 smartphone får ny brugerflade og nye funktioner med OxygenOS 12 opdateringen, der blev frigivet mandag.

Ikke mange timer efter at Google frigav den endelige udgave af Android 12, er OnePlus klar med opdatering til sin 9-serie af smartphones. Ud over den seneste Android-aftapning indeholder OxygenOS en hel stribe forbedringer.

I skrivende stund kan opdateringen kun hentes til OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro, men det er forventet at den kommer til Nord-serien, 8- og 7-serien i løbet af november måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opdateringen byder blandt andet på en “ny og forfriskende brugergrænseflade med nye funktioner, der blandt andet har til formål at strømline brugerenes daglige arbejde og forbedre det digitale velvære” (citat OnePlus). Her er en oversigt over, hvad du blandt andet kan se frem til med opdateringen:

 • Afslappet brugeroplevelse med lys
  Med opdateringen OxygenOS 12 skabes en tryg og afslappet brugeroplevelse ved hjælp af en optimeret brug af lys og rum. Takket være nye lys- og skyggedesigns minimerer et blødere lys i fx Zen Mode unødvendige distraktioner i brugergrænsefladen, øger læsbarheden og giver brugeren en mere behagelig oplevelse.
 • Enkle ikoner
  OnePlus har yderligere forenklet de visuelle elementer i OxygenOS 12 ved at rekonstruere sine geometriske elementer. Med enklere ikoner og typografier gør OxygenOS 12 sin brugergrænseflade mere inkluderende og letforståelig for brugere verden over.
OxygenOS 12
OxygenOS 12.
 • Effektivt arbejdsflow med opgraderet shelf-feature
  Med OxygenOS 12 bliver den velkendte OnePlus shelf-feature fuldt ud opgraderet, således at det bliver muligt at tilpasse telefonens opsætning til brugerens individuelle behov. Den nye shelf-feature kan tilpasses med funktionskort i forskellige størrelser og med baggrundsbilleder, så det bliver muligt at gruppere funktioner og tilpasse shelf-layoutet som ønsket. Desuden er skridttælleren opgraderet til et sundhedskort, der kan forbindes med OnePlus Watch, hvilket giver nem og direkte adgang til sundhedsoplysninger som antal kalorier eller puls.

 • Work Life Balance
  Baseret på den velkendte Zen Mode-filosofi udruller OnePlus med opdateringen OxygenOS 12 den populære Work Life Balance-tilstand til globale brugere med Android-telefoner. Fx bliver det muligt at kategorisere alle notifikationer og meddelelser fra forskellige apps i to tilstande og sortere dem efter prioritet, der skal gøre det mere simpelt for brugerne at adskille arbejde fra privatliv.
 • Doodle-funktion i Noter
  Nye formatteringsværktøjer er med Oxygen OS 12 føjet til Note-appen, der for mange er et af de vigtigste arbejdsredskaber. Nu kan brugere benytte Doodle-funktionen til at skitsere ideer frem for ren tekst, der for nogen kan virke begrænsende.

Du kan læse mere om OxygenOS 12 og se flere nye features hos OnePlus.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button