GadgetsTophistorie

OnePlus barsler med selvlysende Pac-man telefon

OnePlus Nord 2 x Pac-man Edition hedder specialudgaven af den seneste Nord-model, der er sovset ind i spilikonet.

Ikke alene er den kommende OnePlus Nord 2 x Pac-man Edition en hyldest til en af gaming-verdenens største ikoner, den er også selvlysende. Det fortæller kineserne i et blogindlæg.

Endnu er der ingen billeder af telefonen, men som navnet antyder, er den baseret på OnePlus Nord 2, der er det seneste skud på Nord-stammen. Du kan læse vores anmeldelse af den her. Pac-man udgaven får 12 gigabyte RAM og gavmilde 256 gigabyte lagerplads. Prisen bliver 4.099 kroner, fortæller den danske OnePlus-afdeling i en mail til iNPUT.

“Vi har givet den en ekstra skalle med den her special edition – blandt andet har den et helt særligt design, der er selvlysende (ja, du læste rigtigt), men også med en overhalet softwareoplevelse der både har en masse Pac-Man, men også har en særlig, gamified oplevelse. I kan godt glæde jer,” skriver Aske Ryskov Kjær, der er PR-manager for OnePlus Danmark.

OnePlus Nord 2 x Pac-man

I blogindlægget fortæller OnePlus lidt om, hvad der gør OnePlus Nord 2 x Pac-man Edition så speciel. Ud over den selvlysende bagside er der også strøet gavmildt med Pac-Man referencer i selve OxygenOS-brugerfladen. Der er spil, udfordringer og masser af ekslusivt (og skjult) Pac-man indhold rundt omkring i telefonen. Noget af det skal låses op, fortælles det.

Meget mere ved vi ikke om telefonen, men vi er blevet lovet et eksemplar og vores hemmelighedsklausul udløber mandag, så forvent at få alle detaljer der.

I forbindelse med lanceringen afholder OnePlus også en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde telefonen. Den kan du finde på OnePlus’ hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.