×
GadgetsTophistorie

Pac-Man har spist en OnePlus Nord 2

Selvlysende, fyldt med Pac-Man-grafik og skjulte spil – og så får danskerne en mobilholder af kinesisk kopi-Lego med i købet ...

OnePlus har nu helt officielt lanceret sin Nord 2 x Pac-Man Edition, der er den seneste i en længere tradition af branding med andre mærker. Det er i bund og grund en Nord 2, men den er blevet syltet seriøst ind i Pac-Man både ud- og indvendigt. Den er selvlysende og danskere får en byg-selv-mobilholder oven i hatten – lavet af en kinesisk Lego-kopi.

Prisen for OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition, som den hedder, er 4.099 kroner og den kan udelukkende købes på oneplus.com. Det er 200 kroner mere end en tilsvarende “blank” OnePlus Nord 2-model med samme mængde RAM og lagerplads (12 gigabyte / 256 gigabyte).

Til gengæld har OnePlus virkelig givet den gas og er man til Pac-Man, må telefonen være manna fra himlen. Der er referencer til den lille gule ost overalt i OxygenOS. Ikonerne er ændret til 8-bit grafik, systemlydene stammer fra spillet og selve spillet er naturligvis inkluderet i form af Pac-Man 256.

Desuden har OnePlus strøet små “gaver” ud, som man vinder ved at gennemføre forskellige opgaver på telefonen. Der er både ringetoner, klistermærker (til fotos), wallpaper, kamerafilter og meget mere. I øvrigt er mobilholderen inspireret af den uendelige Penrose-trappe for at symbolisere spillets uendelige karakter.

Ser man bort fra den imponerede grad af Pac-Man-ifisering, er telefonen som sagt identisk med Nord 2-modellen. Det vil sige en 90Hz ALOMED-skærm, MediaTek Dimensity 1200-AI chipset og et potent 4.500 mAh batteri, der kan oplades via Warp Charge 65, hvilket vi sige, at den kan oplades fra 0-100 procent på 30 minutter.

Kameraet er en 50 megapixel triple-opsætning, baseret på en Sony IMX766-sensor og det har optisk billedstabilisering. Hvis du vil læse mere om kameraets formåen, kigger vi nærmere på det i vores anmeldelse af OnePlus Nord 2.

Vi har lånt et eksemplar af OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition og du kan forvente en anmeldelse inden for den nærmeste tid.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.