GadgetsTophistorie

OnePlus bekræfter: 9R 5G lanceres den 23. marts

OnePlus har netop bekræftet, at de lancerer den budgetvenlige 9R 5G model, den 23. marts. 9R lanceres sammen med 9-serien og OnePlus Watch.

OnePlus har netop bekræftet, at de lancerer den budgetvenlige 9R 5G model, den 23. marts. 9R lancereres derfor sammen med resten af OnePlus 9-serien, men vi skal ikke glæde os alt for meget her i Danmark.

Bekræftelsen stammer fra OnePlus CEO, Pete Lau, i et interview med News18.com
I interviewet bekræftede Pete Lau, at OnePlus 9R 5G lanceres sammen med OnePlus 9 og 9 Pro. 9R lyder dog til at være forbeholdt det indiske marked, desværre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med OnePlus 9 og 9 Pro er vi glade for at lancere OnePlus 9R i Indien. Vi er fokuseret på at udvide vores smartphone-tilbud til at imødekomme forskellige brugerbehov med OnePlus 9R, ved at tilbyde en robust flagskibsoplevelse til et mere tilgængeligt prispunkt.

Lyder det fra OnePlus CEO, Pete Lau.

OnePlus sigter mod at imødekomme det indiske marked, ved at bringe et mere prisvenligt alternativ til deres flagskibs-telefoner. 9R beskrives som en “premium-enhed” med fokus på gaming, samt “smooth scrolling” og en “overlegen visuel oplevelse”.

Et tweet fra OnePlus India, ser også ud til at bekræfte et stort fokus på gaming. Billedet i tweetet, ser nemlig ud til at fremvise 9R 5G, med en form for controller. Præcis hvad det er, bliver vi nok klogere på den 23. marts.

Et foto af OnePlus Watch er også blevet lækket forud for eventet den 23. marts. Se billedet her: OnePlus Watch foto lækket

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button