GadgetsTophistorie

OnePlus Watch foto lækket

Her er OnePlus Watch. Et foto, der angiveligt er kinesernes nye smartwatch, er lækket inden præsentationen på tirsdag.

Spændingen lader til at være udløst. Et billede af OnePlus Watch er blevet delt på Twitter forud for den officielle lancering tirsdag den 23. marts, hvor også de nye OnePlus 9 topmodeller præsenteres. Og som det ses, er der godt nyt, hvis du er typen, der kan lide at ure er runde.

Det er Youtube-kanalen Unbox Therapy, der har delt billedet af OnePlus Watch – og der skulle ikke være grund til at tro, at det er et falsum så tæt på lanceringen. Uret ser ret … almindeligt … ud. Der er ikke nogen krone, men til gengæld to knapper på siden, der godt kunne ligne det officielle detaljebillede, OnePlus selv viste frem forleden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Interessant er det også, at uret ser ud til at være udstyret med en helt traditionel rem – og ikke en proprietær rem som eksempelvis Apple Watch. Det vil betyde, at man vil kunne bruge alle typer remme sammen med uret.

Billedet giver også et – indrømmet lidt mangelfuldt – smugkig på brugerfladen, som ikke er Wear OS, men derimod er baseret på et styresystem som kineserne selv har udviklet. Det fortalte Pete Lau forleden og forklarede samtidig, at det vil give uret markant længere batterilevetid end Wear OS kunne. Der snakkes om op til en uge.

Der er løbende lækket informationer om uret. Ishan Agawal har for en uges tid siden tweetet en række af specifikationerne. Holder de vand, bliver det en stor svend på 46 millimeter – og den vi have IP68-certificering mod vand og støv. Her er listen:

  • 46 mm
  • IP68
  • Warp Charge (en uges batteri på 20 minutter)
  • Søvn, stress, iltmætning i blodet, pulsmåling
  • Notifikationer og opkald
  • Betjen OnePlus TV
  • 4GB lagerplads
  • Auto Workout Detection

OnePlus Watch lanceres som sagt på tirsdag den 23. marts, sammen med OnePlus 9 telefonerne, der er udrustet med kamerateknologi fra kinesernes nye legekammerater fra Hasselblad. Du får naturligvis nyhederne her på iNPUT løbende – giv os et Like på Facebook, hvis du vil have nyheder direkte i dit feed.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button