fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

OnePlus-grundlægger snitter gennemsigtige hovedtelefoner

Det første produkt fra Carl Peis Nothing bliver in-ear hovedtelefonerne Nothing Ear (1) med aktiv støjdæmpning og transparant design.

Da OnePlus-grundlæggeren Carl Pei i januar præsenterede sit nye firma, Nothing, lovede han at det første produkt ville lande i årets første halvår. Han bliver præcis 27 dage forsinket, for Nothing Ear (1) præsenteres først den 27. juli. Hovedtelefonerne får en prislap på 99 euro (740 kroner) og sendes på markedet i Europa, England, Indien og USA umiddelbart efter lanceringen, fortæller han til TechCrunch.

Hovedtelefonerne vil have aktiv støjdæmpning og til det formål er hver prop bestykket med tre mikrofoner, der skal hjælpe med at filtrere støjen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som det ses på billedet øverst, er hovedtelefonerne støbt ind i transparent plast. Det underbygger Notnings mission, der er at lave produkter, der skal glide i baggrunden. Carl Per forklarede missionen under præsentationen af Nothing i januar:

“Nothings mission er at fjerne barrieren mellem mennesker og teknologi for at skabe en problemfri digital fremtid. Vi mener at den bedste teknologi er smuk, men også naturlig og intuitiv at bruge. Den skal glide i baggrunden og føles som ingenting”.

Carl Pei
Carl Pei. Foto: Nothing

Carl Pei forlod OnePlus, som han var med til at grundlægge, på grund af uenigheder med Pete Lau. Angiveligt skulle de være uenige om kursen og OnePlus’ parløb med firmaet Oppo. Et samarbejde der for bare få uger siden blev annonceret skulle være endnu dybere.

Nothing købte i februar rettighederne til brandet Essential, der blev startet af en anden “afhopper”, nemlig Android-skaberen Andy Rubin efter at han havde forladt Google. Essential lukkede ned i starten af 2020 efter blot at have lanceret en enkelt telefon.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button