TeknologiTophistorie

OnePlus-grundlægger vil lave ‘smarte enheder’

OnePlus-grundlæggeren Carl Pei vil lave 'smarte enheder' under navnet Nothing og de føste produkter kommer inden længe.

OnePlus-grundlæggeren Carl Pei, der forlod selskabet sidste år, har stiftet et nyt firma, Nothing, der vil skabe et komplet økosystem af ‘smarte enheder’. De første kommer allerede inden sommer. Han har fået økonomisk støtte af store navne som iPod-opfinderen Tony Fadell, Reddit-chefen Steve Huffman og Twitch-grundlæggeren Kevin Lin.

Præcis hvilke smarte enheder, Nothing skal lave, vil Pei endnu afsløre. Han fortæller dog, at der skal lanceres produkter i flere kategorier og at det endelige mål bliver at opbygge et komplet økosystem af produkter.

“Nothings mission er at fjerne barrieren mellem mennesker og teknologi for at skabe en problemfri digital fremtid. Vi mener at den bedste teknologi er smuk, men også naturlig og intuitiv at bruge. Den skal glide i baggrunden og føles som ingenting,” uddyber Carl Pei i en pressemeddelelse.

Heri lover han også, at de første produkter fra Nothing kommer på markedet i løbet af det første halve år af 2021.

Pei forlod OnePlus, som han var med til at grundlægge sammen med Pete Lau, i oktober måned sidste år – blot få dage før flagskibet OnePlus 8T blev lanceret. Bruddet med Pete Laus skyldtes uenighed om kursen, ligesom der angiveligt skulle have været langvarige problemer mellem de to.

Ifølge The Verge har Carl Pei blandt andet haft problemer med det parløb, som OnePlus har med firmaet Oppo. De to firmaer deler ofte teknologi, hvilket Pei har følt begrænsende.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.