fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Nothing vil lancere en smartphone næste år

Carl Pei, der står bag firmaet Nothing, vil efter sigende lancere en smartphone næste år.

Firmaet har indtil videre kun lanceret et produkt, som dog var ret hypet: Nothing ear (1). Det tyder dog på, at Nothing vil ekspandere deres produktportefølje, igennem et samarbejde med Qualcomm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den vellykkede lancering af vores første produkt, ear (1), beviste, at der er plads til, at et nyt udfordrermærke kan dukke op og forstyrre nutidens hav af ensartethed. Brugere fortjener bedre produkter, der er enklere at bruge, tilgængelige, men alligevel ser fantastiske ud. Vi ser frem til at arbejde sammen med Qualcomm Technologies og vores strategiske investorer for at nå Nothings næste vækstfase. Lyder det fra Carl Pei, Nothing CEO og medstifter.

Uden at afsløre præcis hvilket produkt Nothing vil lancere, tyder samarbejdet med Qualcomm på, at det bliver en smartphone. Telefonen forventes at blive præsenteret engang i starten af næste år, mere vides der ikke indtil videre.

Rygterne går også på, at Nothing vil lancere en powerbank under navnet “Nothing Power (1)”, før smartphonen bliver lanceret. Powerbanken forventes at blive introduceret indenfor de næste par uger, eller i værste fald inden året er omme.

Nothing har indgået et samarbejde med Qualcomm. Resultatet bliver sandsynligvis en smartphone.


Læs også: Samsung inviterer til endnu et event: Galaxy Unpacked Part 2

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button