×
GadgetsTophistorie

OnePlus sætter pris på OnePlus Pad

Den første tablet fra OnePlus, kaldet Pad, får en prislap på lige under fire tusinde kroner, eksklusiv tastatur og pen.

OnePlus lancerer sin første tablet herhjemme på fredag. OnePlus Pad sættes til preorder-salg til en pris på 3.999 kroner. I halen på det nye produkt følger en stribe ekstratilbehør. Deriblandt OnePlus Magnetic Keyboard, OnePlus Stylo-pennen og hurtigopladeren OnePlus 80W SuperVooc.

”Tidligere på året annoncerede vi vores ambition om at skabe et bedre digitalt liv for forbrugerne, og i dag tager vi det næste store skridt på rejsen. Hos OnePlus gør vi en dyd ud af tilbyde forbrugerne hverdagsteknologi af høj kvalitet til overkommelige priser. Det kan vi med annonceringen af vores tablet, OnePlus Pad, sammen med de øvrige nye produkter sætte endnu et flueben ved. Vi håber og tror på, at særligt de danske forbrugere kommer til at tage godt imod disse nye tilføjelser,” siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

Ifølge OnePlus var OnePlus Pad allerede i stor efterspørgsel hos forbrugerne, da OnePlus introducerede sit early-bird tilbud i begyndelsen af april, hvor tabletten blev midlertidigt udsolgt efter blot fem dage. Fra den 28. april er den populære tablet på lager igen.

Den nye OnePlus-tablet fås i farven Halo Green med 8 GB RAM / 128 GB. Skærmen er på 11,6 tommer og har en opdateringshastighed på hele 144Hz. Enheden får regnekraft fra et Dimensity 9000-chipsæt, den første mobilchip med en Cortex-X2-kerne med en hastighed på op til 3,05 GHz. 

Med et batteri på 9510 mAh lover OnePlus over 14,5 timers videovisning og en måneds standby-levetid. 

Priserne er som følger:

  • OnePlus Pad – 3.999 kr.
  • OnePlus Magnetic Keyboard – 1.159 kr.
  • OnePlus Stylo-pen – 769 kr.
  • OnePlus Folio Case – 459 kr.
  • OnePlus 80W SuperVooc oplader – 309 kr.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.