GadgetsTophistorie

OnePlus lancerer iPad-konkurrent 7. februar

OnePlus Pad hedder den første tablet fra kineserne. Den bliver præsenteret sammen med OnePlus 11 den 7. februar.

OnePlus har de seneste år spredt sig fra telefoner til både hovedtelefoner og tv-skærme. Den næste knopskydning bliver, ikke overraskende, en tablet. ONePlus Pad bliver navnet og den præsenteres officielt den 7. februar, hvor også selskabets nye mobile flagskib lanceres.

Kineserne har i dag startet en såkaldt teaser-kampagne, hvor de vil skærpe appetitten med billeder af tablet’en. “Smooth without equal” skriver de om OnePlus Pad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der har længe været rygter om OnePlus Pad. De startede helt tilbage i 2021, men der kom mere “kød” på i slut-november, hvor rygter hævede at ville blive lanceret i starten af 2023. De fik altså ret.

Til gengæld er der endnu ikke nogen informationer om Pad’ens tekniske formåen. Et godt bud ville dog være at kigge på Oppo Pad, der kom i handelen sidste år. Den har en 11-tommer stor skærm og drives af et Snapdragon 870 5G chipset. Desuden har den et batteri på 8.360 mAh.

Læs også: OnePlus kommer først med Googles rumlig lyd.

Den 7. februar bliver en travl aften for OnePlus. Ud over OnePlus Pad vil kineserne også præsentere deres seneste flagskib, OnePlus 11 5G. Desuden præsenteres den seneste generation af trådløse inear-hovedtelefoner, OnePlus Buds Pro 2.

Skarpsindige Twitter-brugere har de seneste dage kunnet se OnePlus Pad på OnePlus’ Twitter-topbillede. Her ligger både OnePlus 11 5G og Buds Pro 2 på tablet’en …

Artiklen fortsætter efter annoncen
OnePlus havde allerede i al hemmelighed løftet sløret for de skarpsindige.

Herunder de teaser-billeder, der i dag er kommet ud på bl.a. Twitter:

OnePlus Pad
OnePlus Pad
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.