GadgetsTophistorie

OnePlus Pad officielt lanceret

OnePlus Pad har 11,6 tommer stor skærm i et usædvanlig format, men det er det centrerede kamera, der fanger opmærksomheden.

Den første tablet fra OnePlus er nu en realitet. Kineserne har netop fremvist OnePlus Pad, der er selskabets første skridt ud ad tablet-vejen.

– Vi tror på, at Internet of Things er fremtiden, og at brugerne vil kræve hurtige, gnidningsfrie og strømlinede oplevelser i forskellige situationer. Ved at træde ind på markedet for tablets håber vi, at den unikke OnePlus-oplevelse vil give mere vitalitet og tilbyde brugerne de bedste valgmuligheder, siger Kinder Liu, præsident og COO for OnePlus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tablet-computeren adskiller sig visuelt ved at have et stort kamera, der sidder centeret på bagsiden. Det skal gøre det nemt for brugeren at undgå at tage forcerede billeder, oplyses det. Pad’en er fremstillet af aluminiumslegering, som er graveret med OnePlus’ egen Star Orbit-graveringsteknologi, og kommer i farven Halo Green.

På forsiden er der anvendt 2,5D buet glas, og OnePlus Pad har en screen-to-body ratio på 88 procent, takket være en ramme på 6,54 millimeter. Selve skærmen er på 11,6 tommer og har en opdateringshastighed på hele 144Hz.

Skærmformatet er i øvrigt på 7:5, hvilket er ret usædvanligt. De fleste tablets har et 4:3 skærmformat, mens tv-skærme har 16:9. Pad’en lægger sig altså midt imellem.

OnePlus Pad er drevet af det nyeste Dimensity 9000-chipsæt, den første mobilchip med en Cortex-X2-kerne med en hastighed på op til 3,05 GHz. Den leveres også med op til 12 GB RAM.

Med et batteri på 9510 mAh lover OnePlus over 14,5 timers videovisning og en måneds standby-levetid. OnePlus Pad understøtter også 67W SuperVooc-opladning, der skal give en fuld opladning på 80 minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kommer den til Danmark?

Tablet-computeren understøtter desuden forbindelse til OnePlus-smartphones. Datadeling gør det muligt for enheden at surfe på internettet ved automatisk at oprette forbindelse til Wi-Fi via smartphonen i stedet for at skulle bruge et separat SIM-kort.

OnePlus Pad understøtter Dolby Atmos og bruger selskabets egen ‘omni bearing sound field’-teknologi, som identificerer skærmens retning og automatisk skifter mellem venstre og højre lydkanal for at opnå en mere medrivende lyd.

Flere oplysninger om OnePlus Pad, herunder tilgængelighed og priser, vil være tilgængelige i løbet af 1. kvartal, loves det. Det lader til, at den – bosat OnePlus tv’et rent faktisk kommer til Danmark. Tastatur og pen er ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.