Gadgets

OnePlus TV rykker nærmere

OnePlus har nu fået godkendt en Bluetooth-fjernbetjening til sit kommende OnePlus TV. Det tyder på, at tv'et bliver lanceret indenfor overskuelig fremtid.

Det er snart et år siden at OnePlus-bossen Pete Lau i et blogindlæg fortalte, at det kinesiske firma arbejder på et OnePlus TV, der skal gøre det lettere at forbinde hjemmet. Siden har der været komplet tavshed om produkter, men nu melder mediet All About OnePlus, at der er dukket en certificering af en Bluetooth-fjernbetjening op – og selv om fjernbetjeningen i princippet kunne bruges til adskillige ting, er det mest sandsynlige, at den skal bruges med OnePlus TV.

OnePlus TV

Fjernbetjeningen har fået Bluetooth SIG-godkendelse under modelnummeret RC-001A og har Bluetooth 4.2-forbindelse. Ud over det er der ikke meget ny info at hente i godkendelsen. Et skærmbillede af godkendelsen kan ses herover (klik for at forstørre billedet).

Der spekuleres nu i, om OnePlus vælger at præsentere tv-produktet til oktober sammen med den forventede lancering af T-varianten af sin seneste smartphone (muligvis OnePlus 7T Pro eller OnePlus 7 Pro T). Den pålidelige rygtesmed Ishan Agarwal sagde allerede i slutningen af juni måned, at OnePlus TV’et er meget tæt på. 

Google Home-enhed i fladskærmsstørrelse

Det er ikke meget, der er sluppet ud om tv’et. Det eneste man ved, er, at skærmen vil være baseret på LED-teknologien, vil have 4K-opløsning og køre et styresystem fra ”en stor leverandør”. Som nævnt vil produktet også fokusere stramt på integrationen af intelligente enheder i hjemmet. Det kunne tyde på, at tv’et får Android-operativsystem og vil få indbygget Google Assistant – en form for Google Nest Hub men i fladskærmsstørrelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.