×
Personlig pleje

ORAL-B White PRO 7000 Smartseries

En elektrisk tandbørste er en perfekt julegave, og selv om Oral B Pro 7000 er en relativt dyr affære, er det også en gave, man kan bruge i mange år fremover.

Designet er, i forhold til især konkurrenten fra Philips, en smule klodset. Det er ikke en katastrofe, men sammenligner man direkte med Philips Diamond Clean, ja så mangler der altså lidt finesse.

Grebet om Oral-B Pro 7000 er væsentlig bedre end på de fleste af konkurrenterne. Gummibelægningen og skaftets udformning gør, at det både er let og rart at holde om tandbørsten, og man bliver ikke træt af at holde den, heller ikke selv om man børster de anbefalede to minutter.

Masser af funktioner og tilbehør

Med til tandbørsten følger en lille Bluetooth modtager med en skærm der kan fortælle dig, hvordan du børster – og skal børste. Du får eksempelvis en timer, så du husker at børste længe nok. Det fungerer ganske glimrende, men er nok mest af alt en gimmick, og efter et par måneder vil rigtigt mange nok have droppet den. Det samme gælder i øvrigt at bruge appen der kan installeres på mobilen – den er også sjov de første to uger, men så mister man lidt interessen.

Der medfølger også ladestation og et helt arsenal af børstehoveder til alle mulige formål – man kan sagtens fornemme, at dette er en topmodel, og den

Tilbage er så selve tandbørsten.

Larmende grundighed

Tandbørsterne fra Braun er generelt ret grundige og går hårdt (men ikke for hårdt) til værks. Har du ikke brugt en elektrisk tandbørste før er det en ret anderledes oplevelse, men du vil formentlig kunne se forskel på, hvor rene og hvide dine tænder er efter ganske få uger. Det er dog ikke uden sin pris, for Oral B Pro 7000 larmer en del – den har en ret markant og insisterende brummen, der kan høres ganske langt væk. Med andre ord er at børste tænder på et badeværelse i et hotelværelse hvor nogen sover ved siden af ikke en god ide. Det burde kunne gøres lidt mere diskret.

ORAL-B White PRO 7000 Smartseries

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 1.175 kr.

Alt i alt er Oral B Pro 7000 en god elektrisk tandbørste. Man bliver afhængig af den effektive børstning og de mange medfølgende børstehoveder gør den alsidig, ligesom det hele generelt virker ganske gennemført og kvaliteten er i orden. Et lidt kønnere design og et lidt lavere lydniveau ville gøre Pro 7000 til den perfekte elektriske tandbørste.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.