Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue-event 2. juni – nyheder på vej

Signify har inviteret til event om to uger. Her vil Philips Hue 4.0 app'en sandsynligvis blive lanceret og vist frem.

I sidste uge kom det frem, at Signify forbereder en helt ny udgave af Philips Hue app’en, der skal afløse den nuværende fem år gamle app. Nu er der mere substans, idet Signify har inviteret dele af pressen til et virtuelt event onsdag den 2. juni, hvor der – forventeligt – skal præsenteres nyheder. Måske deriblandt Philips Hue 4.0 app’en?

Signify har for tradition at præsentere nye fysiske produkter under IFA-messen i Berlin i august måned, men den er aflyst i år på grund af coronaen. Derfor kan de meget vel benytte eventet til også at vise hardwarenyheder – eller måske uddybe integration af den nye Matter-standard, som bl.a. Google og Apple står bag.

I hvert fald er de helt store kanoner hos Signify/Philips Hue blevet hevet frem til eventet. I invitationen loves det, at både Philips Hue’s Head of Technology, George Yianni, og den globale brandmanager, Ronald Geerlings, går på scenen.

Men er der ny hardware på vej, er det for en gangs skyld lykkes for Signify at holde det hemmeligt; undertegnede kan ikke finde nogen rygter om nye produkter. Derfor er mit gæt, at eventet vil fokusere primært på Philips Hue 4.0 app’en – og de nye muligheder, den giver. Det ville også passe fint med rygterne om, at app’en vil være klar til at blive lanceret inden for de næste uger.

App’en byder som sagt på et grundlæggende brud med det nuværende design, ligesom der vil være en lang række forbedringer i brugerfladen. Her er et overblik over, hvad rygterne siger:

 • Flise-design
  Hurtigere adgang til både scener og lamper fra Home-sektionen, da de nuværende bar’er kan ændres til ‘fliser’ i stedet. 
 • Flere bridges
  Nemmere at skifte mellem forskellige bridges, hvis man har flere end en i hjemmet.
 • Automatiseringer – nye rutiner
  Signify har arbejdet på at gøre de såkaldte rutiner mere simple, men også mere avancerede, så de åbner for flere muligheder end de nuværende.
 • Genveje i stedet for widgets
  For iPhone og iPad-brugere er der en væsentlig ændring, idet de nuværende widgets skiftes ud med Genveje, der giver en mere robust adgang til lysene.
 • Forbedret placering af lys i underholdningsområdet
  Philips Hue 4.0 vil gøre det nemmere og mere præcist at placere lysene i de såkaldte Underholdningsområder. Eksempelvis kan man nu også præcist angive højden på hver enkelt lampe. Det skal forbedre effekten, når man bruger eksempelvis Philips Hue HDMI sync box.

iNPUT er blevet inviteret til eventet og vi holder jer naturligvis opdateret med nyheder. Vil du have dem direkte i dit feed, kan du give vores Facebookside et Like – eller abonnere på Notifikationer her på siden (tryk på den orange klokke i nederste højre hjørne).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.