Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue-nyheder på vej

Signify har trommet pressen sammen til et Philips Hue-event om to uger. Rygtemaskinen har til gengæld stået helt stille ...

Signify har sendt invitationer til et Philips Hue-event den 20. juni. Under juni-eventet sidste år, blev den radikalt nye Hue 4.0 app præsenteret, men hvad de har på menuen i år er uvist. Rygtemaskinen har været gået i stå længe.

Signify lancerer typisk nye produkter i andet halvår. Men det plejer at være i august eller september, i forbindelse med IFA messen i Berlin.

Den seneste store produktlancering var i januar, hvor der blev præsenteret nye Philips Hue udendørs lamper.

Ikke engang den notorisk korrekte lækker, Hueblog.com har endnu givet bud på, hvad der er på menuen. Det kunne tyde på, at juni-opdateringen lige som sidste år primært handler om software. Nogle af software-rygterne går på:

  • Flere bridges kan kobles til én brugerkonto. Godt, hvis man har mange enheder eller vil adskille inden- og udendørsbelysning.
  • Philips Hue HDMI Sync Box skal betjenes via sin egen app, men rygterne hævder, at den funktionalitet nu integreres direkte i Hue app’en.

Det er næppe nok til at fylde et event, så spørgsmålet er, hvad der ellers er i Hue-posen?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.