Fremtidens HjemTophistorie

Philips lancerer nye Hue-produkter til haven

Signify er klar med to nye Philips Hue produkter til haven inde forårets komme; en piedestal og en filament væglampe.

Signify har løftet sløret for to nye Philips Hue udendørslamper og en ny funktion i appen, der kan “skabe den perfekte stemning udenfor og inde i dit hjem”.

Den nye Inara væglampe, Calla piedestalen i rustfrit stål og to nye effekter i Hue-app’en kan skabe den rette atmosfære, uanset om du hygger med venner på terrassen eller tilbringer en romantisk aften i stuen.

Den nye Inara væglampe skal fremhæve glødepærens varme lys. Den sorte lampe er i vintage-stil, men har alle de funktioner, man kender fra Hue-systemet. “Inaras dæmpbare varme hvide lys tilføjer elegance til terrassen eller verandaen, når du byder gæster velkommen og skaber den rette atmosfære til hyggeligt samvær udendørs,” skriver Signify.

Udendørssortimentet udvides yderligere med Calla piedestalen i rustfrit stål. Det hvide og farvede lys skal ikke alene gøre haven indbydende, men også hjælpe med at finde vej i mørke. Calla er en del af Hue lavvolts-serien. Den betyder, at man blot kan tilslutte det medfølgende forlængerkabel til eksisterende Hue lav-volts-lamper.

Nye effekter i Philips Hue app’en

Der kommer nye effekter i Hue-appen i første kvartal af 2022. De første to effekter er Candle og Fireplace, der efterligner den blide glød af naturligt levende lys eller en hyggelig pejs. Dermed kan du skabe en romantisk stemning. Effekterne virker særlig godt med for eksempel Philips Hue Play gradient lighstrip, gradient light tube, eller gradient Signe bord- og gulvlampe.

Da Hue løbende udvikler sig, har de nye generationer af pærer og lamper forbedrede hardwareegenskaber sammenlignet med tidligere generationer. Candle og Fireplace-effekterne udnytter disse forbedrede egenskaber og fungerer derfor kun på alle Hue-pærer og lamper, der er både Zigbee- og Bluetooth-kompatible. Når effekterne er tilgængelige i Hue-appen, vil du være i stand til at se, om dit lys er kompatibelt.

  • Philips Hue Inara Filament væglampe. Kan købes fra 8. februar for 749 kroner.
  • Philips Hue Calla piedestal i rustfrit stål. Kan købes fra 8. februar for 1.049 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.