×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue og Samsung udvider samarbejdet

Nu får Samsung-fladskærme flere muligheder for at lege med Philips Hue-lysene, men det bliver på abonnementsbasis.

Samarbejdet mellem Philips Hue og Samsung SmartThings styrkes. Målet er at forbedre interaktionen mellem Philips Hue Sync TV-appen, Samsung TV’er og SmartThings-systemet. Men det bliver på abonnement.

I mere end et år har man kunnet forbinde visse Samsung-fladskærme med sit Philips Hue-lys for at få surroundlys, baseret på skærmen indhold.

Nu introduceres snart en ny funktion kaldet Music mode (musiktilstand). I stedet for at følge indholdet på skærmen, vil dine Hue-lys reagere på lyden af det, der afspilles på tv’et. Music mode er kompatibel med enhver musik, der spilles på tv’et, og “forvandler din stue til en privat koncertsal” (citat: Signify). Det vil være tilgængeligt senere i år på kompatible Samsung-tv’er fremstillet i 2022 og 2023.

– Vi er begejstrede for at udvide vores partnerskab med SmartThings for at give brugerne større kontrol over deres underholdningsoplevelser, siger Jasper Vervoort, Business Leader, Philips Hue hos Signify.

Det bliver dog ikke gratis. I stedet introducerer Signify, der ejer Hue, en abonnementsmodel med et månedligt gebyr på 2,99 euro. Man vil kunne vælge mellem en engangsbetaling for at låse app’en op på et enkelt Samsung-tv eller vælge et månedligt abonnement, der understøtter op til tre Samsung-tv i samme husstand.

Engangsbetalingen er på 129,99 euro, svarende til 970 kroner. Pr. fladskærm.

Philips Hue

Philips Hue Sync TV-appen er tilgængelig til Samsung Q60-serien eller højere QLED-tv’er fremstillet fra 2022 og fremefter. Integrationen af Philips Hue Sync TV-appen i SmartThings-appen og de månedlige abonnementer vil være tilgængelige fra foråret 2024. Man vil få adgang til disse funktioner efter at have downloadet eller opdateret til den nyeste version af Sync TV-appen. Music mode vil være tilgængelig for kompatible 2024 Samsung-tv’er fra lanceringen. Det vil være tilgængeligt til kompatible 2022 og 2023 Samsung TV’er senere i år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.