×
Konkurrence

Julekalender: Vind Vind Samsung SmartThings bundle

[23. december] Dagens heldige vinder får tilsendt et læs af Samsung SmartThings-produkter til at gøre hjemmet intelligent.

Samsung SmartThings er det led, der binder alle de intelligente dimser i hjemmet sammen – og så findes der også en lang række af SmartThings-produkter fra Samsung, og dem udlodder vi en bunke af i dagens julekalender.

SmartThings gør din hverdag lidt lettere og hjælper dig med at skabe et automatiseret hjem. Oplev fordelene ved de smarte stik, kameraer og meget andet, og styr dit hjem fra mobilen. Slip for bekymringer over, om du har glemt at slukke lyset og gør det på distance. Det hele kobles til en central hub, hvor du selv kan oprette dine egne scenarier og lade hubben klare arbejdet.

Dagens SmartThings-pakke består af:

 • 1 x SmartThings hub
  SmartThings Hub er koblet til internettet og er hjernen i dit smarte hjem. Alle intelligente produkter kobles til hubben og ved hjælp af en app kan du oprette forskellige scenarier, der giver dig fuld kontrol over dine omgivelser. Automatiser dit hjem og gør hverdagen lidt enklere.
 • 1 x SmartThings kamera
  Oplev Samsungs smarte kamerasystem. Hold styr på hjemmet fra mobilen eller computeren (eller se, hvad der sker i andre rum via det smarte TV eller køleskab), og få en notifikation, hvis der skulle ske noget.
 • 1 x SmartThings vison
  Et AI-kamera med tryghedsfunktion, som registrerer bevægelser uden at krænke den personlige integritet. Bevægelser filmes alene som konturer, og typen af bevægelse bestemmes ved hjælp af AI – for at registrere fald i hjemmet eller forhindre, at husdyr aktiverer hjemmealarmen.
 • 1 x SmartThings Button
  Styr hjemmet med et knaptryk ved hjælp af SmartThings’ knapper og stik. Tilslut dine lamper og elektronik til et SmartThings-stik og start det hele med ét tryk på en knap.
 • 1 x SmartThings Waterleak sensor
  En vandlækage kan anrette store skader, hvis den ikke opdages. Denne sensor opdager lækage i god tid og kan også overvåge temperaturen i rummet, hvor den er placeret.

Du kan læse meget mere om Samsung SmartThings-teknologien og produkterne hos Samsung. Her kan du også finde svaret på dagens spørgsmål. Du kan også læse vores anmeldelse af Samsung SmartThings.

Dagens vinder …

Peter Munthe, Skanderborg – hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.