×
Disney+StreamingTophistorie

Pixars ‘Elementært’ kan snart streames på Disney+

Pixars seneste film, 'Elementært', kan snart ses på skærmen derhjemme, når den får premiere på Disney+ senere på måneden.

En af 2023s mest indbringende film i biograferne, Elementært, kan snart streames på Disney+. Pixar/Disney-filmen er en åndelig efterfølger til Inderst Inde, som hittede tilbage i 2015.

Dengang fulgte vi de forskellige følelser, men i Elementært er det elementernes tur. Her stifter vi bekendtskab med en by, hvor ild, vand, land og luftboerne lever side om side. Men en ilter ung kvinde og en letsindig fyr finder ud af, hvor meget de faktisk har til fælles.

Filmen får premiere allerede i næste uge, den 13. september.

Se traileren til Elementært

Disney lokker med tilbud

Der er store titler på Disney+ i øjeblikket. Den lille havfrue er netop landet, Star Wars har taget hul på et nyt kapitel med Ahsoka og Loki vender snart retur.

Men Disney+ har samtidig varslet prisstigninger, så for at lokke nye kunder i butikken, så tilbydes der lige nu adgang for blot 19,- kroner per måned i tre måneder. Det abonnement bliver efterfølgende til det nye Premium-abonnement (109,- kroner per måned), hvis man ikke foretager sig yderligere.

Bagom filmen og ny kortfilm

Samtidig med premieren på Elementært, så kan Disney også tilbyde på dokumentaren God Kemi: Historien om Elementært. Den følger instruktøren Peter Sohns vej ind i at instruere animationsfilm, med baggrund i hans personlige historie.

En ny kortfilm Carl’s Date, følger endnu engang hunden Dug, som man kender fra filmen Op. Den får ligeledes premiere den 13. september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.