×
Gadgets

Populært VR-headset i butikkerne næste år

Det mere end interessante VR-headset Oculus Rift har langt om længe fået en officiel udgivelsesdato. Sådan da. Oculus lover nu, af headsettet er i butikkerne i løbet af de første tre måneder af 2016. Hidtil har firmaet kun solgt såkaldte udviklingsmodeller; altså halvfærdige versioner beregnet til udviklere. Det skriver BBC.

Dermed bliver der virkelig travlt på Virtual Reality-fronten næste år. Microsoft har netop givet pressen demoer af sin HoloLens og den forventes i handelen inden jul. Det samme gør HTC’s bud på et VR-headset, Vive, der udgives i samarbejde med spilproducenten Valve (Half-Life, m.fl. red.).

Samtidig har Sony meddelt, at deres PlayStation Morpheus-VR-headset udgives i det første halvår af 2016. I modsætning til Morpheus, der er bundet til PlayStation-konsollen, vil både Rift og Vive fungere med computere.

Facebook købte sidste år Oculus Rift for knap 11 milliarder kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.