×
Gaming

Spar 750 kr på HTC Vive Virtual Reality-sæt

Hvis du er lidt lun på Virtual Reality men indtil videre er blevet skræmt væk af prisen, så kan HTC’s jubilæumstilbud måske overbevise dig. VR er dog stadig luksuslegetøj.

HTC Vive eller Oculus Rift?

For at fejre, at det er præcis ét år siden at HTC og Valve i fællesskab lancerede VR-sættet HTC Vive, har HTC sat prisen ned med €100. Men det er kun i dag. Efter 5. april bliver prisen igen heftige €899. Til gengæld er der fri fragt …

Hvis man virkelig vil prøve kræfter med VR, så er der kun to reelle bud. HTC Vive og Facebookejede Oculus Rift. Oculus er stadig billigst. Og vi har set dem i danmark til 5.500 kroner – her skal man dog lige være opmærksom på, at der ikke medfølger Oculus Rift Touch Controller. Vil man have dem, så koster det knap 2.000 kroner mere – plus at man selvfølgelig skal have en nyere pc med et ganske kraftigt grafikkort, for overhovedet at kunne spytte pixels nok ud.

Lækkert luksuslegetøj

HTC Vive er derimod en komplet pakke med både controllere, rumfølere og VR-headset og med dagens prissænkning bliver det en noget billigere fornøjelse til kun 5.940 kroner. Det skal dog retfærdigvis nævnes, at der er titler, der kun virker til den ene platform, og at der stadig mangler en killer-app eller et spil, der gør VR til andet end dyrt – men lækkert – legetøj.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.