×
Gaming

Prisen på PlayStation 5 “afsløret” af … Føtex

Supermarkedskæden Føtex skaber overskrifter internationalt efter at de ved et uheld er kommet til at afsløre prisen på den kommende PlayStation 5.

Sony afslørede for et par uger siden alle specifikationer på deres kommende PlayStation 5 spillekonsol. Men hverken design eller pris er blevet meldt ud. Nu kan den danske supermarkedskæde Føtex komme til at spille en hovedrolle, for de har overhalet Sonys marketingsafdelung indenom og publiceret prisen på PlayStation 5.

Føtex’ hjemmeside reklameres der for “PS5” med “forventet 1TB og sort design” til en pris på 6.989 kroner. De skriver videre, at den forventes at komme på lager i december måned.

Hvis prisen på PlayStation 5 er alt andet end et skud i tågen fra Føtex, vil konsollen være dobbelt så dyr, som rygterne hidtil har peget på. Selv med dansk moms fratrukket vil det være markant mere end de 399 euro, som PS4 røg til salg for i 2013.

Det er naturligvis mere realistisk, at det er en fiktiv pris, som Føtex har sat på konsollen som en krog for dem, der ønsker at forudbestille konsollen og være blandt de første, der ejer den.

Til gengæld virker 1. december ikke helt hen i vejret. Sony har sagt, at PlayStation 5 rammer butikkerne op til julehandlen. I hvert fald i USA. Om de planer stadig gælder efter coronapanikken kan der dog kun gisnes om.

PlayStation 5 kommer til at kæmpe mod Xbox Series X om damernes gunst til efteråret. De to konsoller er – i hvert fald på papiret – meget ens. I denne artikel kan du læse en sammenligning mellem de to maskiner.

 

PlayStation 5 FAQ

Hvad bliver prisen på PlayStation 5?

Sony har endnu ikke fortalt om prisen på PlayStation 5, men rygterne siger, at den bliver en kende dyrere end PS4’eren var, da den kom.

Hvornår kommer PlayStation 5?

I USA kommer konsollen på markedet i løbet af efteråret – i god tid inden julesalget. Den endelige dato er endnu ikke meldt ud. Herhjemme kan vi håbe, den kommer samtidig, men mere sandsynligt er det nok, at de kommer engang i 2021.

Hvad er PlayStation 5 specs’ene?

Konsollen har 8x Zen 2 kerner på 3,5Ghz med variabel frekvens. GPU’en leverer 10,28 TFLOPs via 36 CU’er på 2,23GHZ (variabel frekvens). Den har 16GB RAM og 1TB SSD-lagerplads.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.