×
GamingTophistorie

PS5 Slim lækket på video

Vi ser ud til at nærme os lanceringen af PS5 Slim, eftersom en formodet video af konsollen er dukket op.

Vi ser ud til at nærme os lanceringen af PS5 Slim, eftersom en formodet video af konsollen er dukket op.

Tidligere skrev vi om et rygte, der pegede på en lancering af den nye konsol fra Sony i august eller september måned. Nu er der dukket en video op på X (tidligere Twitter), som ser ud til at fremvise PS5 Slim.

Konsollen ser ud til at beholde nogenlunde samme design i sort og hvid, dog med nogle mindre ændringer. Selve delen på konsollen hvor diskdrevet er placeret, ser anderledes ud, hvilket kunne peges hen på tidligere rygter. Her blev der nemlig snakket om, at konsollen får et eksternt diskdrev, som formentligt kan “klikkes” på, som der ligner i dette tilfælde.

Læs mere om dette her.

Præcis hvor meget mindre konsollen bliver end den nuværende PS5, er lidt svært at dømme ud fra videoen. Den siges dog at blive små 5cm kortere i længden. Derudover bliver den også mere strømeffektiv, med en forbedret og mindre 5nm-chip.

Den formodede PS5 Slim. Det vides ikke om konsollen er en prototype eller et færdigt produkt.

Kampagnepris på PS5 – er PS5 Slim lige om hjørnet?

Sony har netop begyndt en kampagne på PS5, hvor konsollen kan købes til en nedsat pris på 3.790 kroner. Tilbuddet gælder t.o.m den 27. august, hvilket kunne tyde på en lancering af PS5 Slim i september måned, som rygterne også har peget på.


Læs også: PS5 Pro bliver markant kraftigere end PS5 – lanceres i 2024

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.