Gadgets

Qualcomm antyder at iPhone 12 alligevel bliver forsinket

Firmaet der skal levere 5G-modems til de kommende iPhone 12 modeller antyder,at Apples næste flagskib først lander i slutningen af året.

iPhone 12 kan være forsinket helt hen mod slutningen af året. Det mere end antyder firmaet Qualcomm, der blandt andet leverer chipset til Android-telefoner og modems til iPhone, i forbindelse med deres seneste regnskab. 

Firmaet fortæller, at det indeværende kvartal, der løber fra juli til september, vil blive ramt økonomisk på grund af forsinkelsen af en flagskibs 5G-telefon. Helt konkret sagde regnskabschefen Akash Palkhiwala, at en ordre på 5G-chips, der skulle have været leveret i september, først skal leveres sidst på året.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Qualcomm nævner naturligvis hverken Apple eller iPhone ved navn, men iPhone er per tradition den eneste af de ”store” smartphones, der bliver lanceret i september. Af gode grunde holder konkurrenterne sig væk i den måned.

Det er mindre end en uge siden at rygtesmedene hævdede, at Apple ikke ville udskyde lanceringen af iPhone 12, men holder fast i september. Det kan dog tænkes, at selve præsentationen af de nye iPhone 12-modeller vil foregå i september, mens selve telefonerne rent fysisk først kommer i handelen langt senere. 

Det er ikke en uhørt strategi fra Apple. Tværtimod. iPhone X blev præsenteret i september 2017, men kom først i butikkerne til november.

Apple forventes at annoncere hele fire nye iPhone-modeller i år. Alle med 5G-understøttelse, takket være Qualcomms modems.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button